O NAMA

Ukratko o Poliklinici Bonifarm

Poliklinika Bonifarm je osnovana 2006. godine i od samog početka aktivno sudjeluje u razvoju medicinske struke i unaprijeđenju zdravlja. Predvodeći se činjenicom da je napredna dijagnostika preduvjet svakog uspješnog liječenja, u sklopu poliklinike je uspostavljen i suvremeni medicinsko biokemijski laboratorij. Svoje djelovanje Poliklinika Bonifarm je započela u prostorima doma zdravlja u Laginjinoj 16, međutim već 2010. selimo se u veliki, moderno uređeni prostor u Hondlovoj ulici, a od 2015. medicinsko biokemijski laboratorij djeluje i kao izdvojena jedinica u samom središtu Zagreba, u sklopu medicinskog kompleksa Amruševa.

U novom prostoru u Hondlovoj ulici u Poliklinici Bonifarm uspješno se pokreće specijalističko dijagnostička djelatnost. Otvaraju se ambulanta za kardiologiju i ambulanta za neurologiju koje između ostalog, omogućuju brojne, najmodernije dijagnostičke postupke.

Posebno mjesto u poliklinici zauzima jedinica za klinička istraživanja koja surađuje s brojnim kako domaćim tako i inozemnim istraživačkim i kliničkim centrima, sudjelujući zajedno s njima u razvoju novih terapijskih i dijagnostičkih tehnologija.

Tijekom razvoja iz Poliklinike su proizašle i dvije sestrinske tvrtke. Jedna je Bonifarm d.o.o. koja se specijalizirala za regulatorne poslove i praćenje sigurne primjene lijekova, dok je druga Ustanova za zdravstvenu skrb Bonifarm zdravlje čiju osnovnu djelatnost čini medicina rada.

Ravnatelj, Marinko Bilušić dr.med., specijalist kliničke farmakologije i toksikologije

Ravnatelj, Marinko Bilušić dr.med.,
specijalist kliničke farmakologije i toksikologije