Neurologija

BONIFARM

Neurologija

Vrlo je širok i raznolik spektar neuroloških poremećaja i oboljenja kojima se bavi neurologija, od obične glavobolje pa sve do kompleksnih i indiskretnioh neuroloških deficita. Stoga, ako niste sigurni u koju neurološku subspecijalnost se uklapaju vaše tegobe najbolji odabir za početak je javiti se u Ambulantu za opću neurologiju!

Ambulanta za opću neurologiju

_

Ambulanta za opću neurologiju osigurat će induvidualiziran i cjelovit pristup svakom neurološkom problemu bez obzira da li je on povezan s mozgom, leđnom moždinom ili perifernim živcima. Najčešće bolesti koje se obrađuju i liječe u sklopu ambulante za opću neurologiju su glavobolje, vrtoglavice, trnci, križobolje, ishijalgije, poremećaj ravnoteže, slabost udova, mišićna slabost, sinkope, poremećaji pamćenja (Alzheimerova bolest), poremećaji pokreta (Parkinsonova bolest, distonija, tremor), neuralgije (trigeminalna),  periferne neuropatije (dijabetička, sindrom karpalnog tunela), multipla skleroza, moždani udar i dr.

Ambulanta za epilepsiju

_

Subspecijalistička ambulanta za epilepsiju specijalizirana je isključivo na dijagnostiku i liječenje bolesnika s epilepsijom i epileptičkim sindromima.

BONIFARM

Neurološke dijagnostičke usluge

  • Elektroencefalografija (EEG)
  • CD karotida i vertebralnih arterija
  • Transkranijaski Color Doppler krvnih žila mozga (TCD)
  • Transkranijski UZV moždanog parenhima
Dr.sc. Tomislav Babić, dr.med.

Dr.sc. Tomislav Babić, dr.med.

Dr.sc. Antonija Vukšić, dr.med.

Dr.sc. Antonija Vukšić, dr.med.

Prof.dr sc. Željka Petelin Gadže, prim.dr. med.